top of page

Om oss

Rørlegger med hjerte for faget

Rørleggersentralen har over 50 års erfaring i rørleggerbransjen og tilbyr solid faglig kompetanse. Våre dyktige rørleggere har variert og god erfaring innen service, bolig, totalbad, varme, gass, industri og anlegg. Vi dekker både privat- og industrimarkedet med vår gassavdeling.

I vår 400 m2 store butikk finner du et stort utvalg av det siste innen bad, inkludert møbler, dusjer, wc, porselen, batteri og dusjgarnityr. Vi har også et godt utvalg av tekstiler og pyntegjenstander. Vi legger stor vekt på kundenes ønsker og ønsker at badet skal være en god opplevelse og en plass for energipåfyll.

Lekkende avløpsrør for vask

Rørleggersentralen AS ble stiftet i 1958 av Louis Hasfjord. Han startet som enkeltmannsforetak, men endret til aksjeselskap i 1974. Det som tidligere hovedsakelig dreide seg om sanitær, har nå utviklet seg til å inkludere alt innen rør og VVS for både private og industrielle kunder.

Harald Åkre tok over i 1992 og har drevet Rørleggersentralen siden. I denne tiden har vi økt fra 2 til litt over 50 ansatte, i tillegg til stor butikk som ble åpnet i 2004. Vi ble medlem i Comfort kjeden og har siden 2004 båret navnet Comfort Fiskarstrand i tillegg til Rørleggersentralen AS.

bottom of page