COMFORT

Fiskarstrand

Om oss

Rørleggerbransjen har blitt mye større i dag enn for bare 25 år siden. Vi leverer alt fra små rørdeler til fine dusjkabinetter. Butikken er på 400kvm med flotte utstillinger i alle prisklasser og  stiler.  Butikken huser også et godt utvalg av tekstiler og pyntegjenstander, om det er til deg selv eller gave. Rørleggersentralen stiller ut ulike gasspeiser i forskjellige størrelser. Hos Rørleggersentralen vil en få eksperthjelp fra en kommer i butikken til varen er montert hjemme hos deg.  

Er du nysgjerring på de ulike produktene  kan du komme innom butikken på fiskarstranda eller   netttsiden til Comfort. 

 
 

Våre hovedleverandører

 

ArmaturJonsson AS

Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme og kjøling innendørs i boliger og yrkesbygg, i tillegg til installasjonsmateriell for rørleggerbransjen
grundfos_logo.png

Grundfos Norge AS

Er en av verdens ledende virksomheter innen pumpeløsninger og trendsetter innen vannteknologi. Grundfos leverer bærekraftige løsninger som forbedrer livskvaliteten for mennesker og tar vare på planeten.

dansani_logo.png
Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle møbler. Alt er basert på god håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

Danisani Bathroom Design

inr_logo (1).png

INR Norge AS

Iconic Nordic Rooms leverer skreddersydde dusjløsninger, baderomsinnredning og accessoarer med Nordens fremste kvalitet om med et detaljhåndverk som både synes og føles. Svenskeprodusert og 15 års garanti på baderomsmøbler og på de aller fleste dusjløsningene.

geberit_logo.png

GEBERIT AS

Bærekraft har vært en del av Gebrits identitet i flere tiår. I form av vannbesparende produkter, nye logistikkløsninger, energieffektive produksjonsanlegg og ansvarlig opplæring leverer Gebrit bærekraft hele veien hjem til deg.  
laufen_logo.png

Laufen Norge AS

Laufen som er en del av Roca konsernet er verdens største produsent av porselen, med hovedkontor i Sveits. Med sitt brede sortiment leverer Laufen kvalitets produkter til våre butikker, Laufen har 127 års erfaring og oppfyller høyeste krav til hygiene, kvalitet og design.

oras_logo.png

Oras Armatur AS

Oras er en finsk produsentkjede av armatur til alle formål. Siden 1946 har bedriften levert armatur til både servanter, badekar, dusj og kjøkken. som markedsleder i Norden så er selskapets visjon å gjøre bruk av vann lett og bærekraftig

oso_logo.png

Oso Hotwater AS 

OSO Hotwater gir to av tre norske husstander varmtvann med markedets mest enerfieffektive produkter.

roth_logo.png

Roth Norge AS

Roth Norge selger og markedsfører komplette gulvvarme- og tappevannsystemer til vann og varme. med deres sterke logostikk og systemløsninger fra deres nordeuropeiske hovedkontor, er de godt rustet på det norske markedet. 

vikingbad_logo.png

VikingBad AS

Med fokus på kvalitet og trygghet for alle. Viking Bad leverer Baderomsprodukter og utendørs massasjekar. 

stilrene produkter av god kvalitet

Element 

Element har et bredt utvalg av baderomsmøbler som er utviklet i samarbeid med baderomseksperter i Comfort. Vi har utviklet kanskje Norges fineste møbelserie for en god pris. Element får du kun hos Comfort. 

fima_logo (1).png

FIMA Carlo Frattini

Fima tilbyr det bredeste spekteret av løsninger for ethvert baderom. Kvaliteten på materialene, kreativiteten, det elegante og innovative designet med minimalistiske og softistikerte linjer. en perfekt balanse mellom design, teknologi og kvalitet. Fima får du kun hos Comfort.

Åpningstider

Mandag: 09:00-15:30

Tirsdag: 09:00-15:30

Onsdag: 09:00-15:30

Torsdag: 09:00-15:30

Fredag: 09:00-15:30

Lørdag: 09-14:00

Søndag: Stengt

Kontakt info

Sosiale medier

Facebook: 

Instagram: 

  • Facebook
  • Instagram

Adresse: Dalvegen 2. 6035 Fiskerstrand

Telefon: 70197430 

Mobil:    98 28 19 83

Mail adresse: Fiskarstrand@Comfort.no

Comfort sin Nettsider: https://www.comfort.no/